Kerti bútor, egyedi kerti bútor gyártás, játszótér, féltető, kerítés, pergola gyártás; Veszprém, Győr, Tapolca, Székesfehérvár, Balaton

Kerti bútor

Kerti bútor, játszótér, kerítés, féltető (pergola) készítés

Kerti bútor, játszótér, kültéri fajátékok

Fából készült kerti bútor készítés: kerti szék, kerti asztal, kerti bútor garnitúra, kerti napozó, árnyékoló, féltető, kerti szerszámtároló, kerti faház és még sokféle kerti bútor az Ön elképzelése alapján is.

Kerítés

Különleges, egyedi, fából készült kerítés gyártása, fa teraszkorlát készítés, ezek festése, felületkezelése, hogy ne csak szép, de valóban tartós is legyen. Ehhez fafajhoz igazodó ipari festéket használunk, mely hosszú élettartamú és szemet gyönyörködtető összhatást ad. Fém szerkezetű kerítés megvalósítása is mindennapos feladat nálunk, valóban egyedi és szép design hozható így össze!
Csakúgy, mint ahogy a konyhabútor esetében is, minta alapján is dolgozunk, legyen az fénykép, vagy valahol meglátott kerítés: megmutatja, mit szeretne és olyan lesz.

Játszótér, fa játékok

Gyerek mászóka, hinta, kültéri fajátékok és fa játszótér elemek gyártása, felületkezelése; teljes játszótér kivitelezés. Közösségi és lakossági játszóeszközök széles palettája.

Előtető, féltető - pergola

Az előtető, féltető készülhet zsindely borítással, vagy akár polikarbonát tetővel, egyedi méretre, helyszíni szereléssel, felületkezelve, garanciával. Készítünk kocsibeállót is, persze azt is helyszíni felméréssel.

Green Holz: Tartós, olcsó és jó!