GrenHolcz üzem nyitólap

Nyílászáró gyártás

Családi ház - nyílászáró, ajtó, ablak, kültéri és beltéri, hőszigetelt ablak, ajtó

Nyílászáró gyártás, fa ajtó ablak készítés akár egyedi méretben is, fa nyílászárók beépítéssel

Kültéri nyílászáró kínálatunk: 68-as, 78-as, 88-as szerkezetű, a 78-as és 88-as három rétegű, tetszőlegesen akár gázzal töltött hőszigetelő üvegezéssel; 68-as hossztoldott, rétegragasztott borovi fenyőből.
Bejárati ajtó: háromrétegű Astra vagy Milesi vizes bázisú lazúr-rendszerrel kezelve, Roto vasalat, kétszeres gumitömítéssel, hőszigetelő réteg ... soroljuk még? :)

Fa nyílászárók gyártása beszereléssel

Természetesen a legyártott nyílászáró beszerelése is a feladataink közé tartozik. Előfordul az is, hogy az áruházi kínálatban található, új, gyári, "szabvány méretű", alakú ajtó vagy ablak nem férne be a kibontott régi helyére. Láttunk már ilyet, nem kell aggódni, legyártjuk Önnek az éppen odaillő darabot, nem kell gerendát bontani, mindent szétvésni azért a két-három centiért...

A fa nyílászáró sorozatgyártására is alkalmas Green Holz Asztalosüzem gépei igencsak versenyképes áron tudnak ám akár egyedi méretű ajtókat és ablakokat előállítani, sőt, ha éppen szerencséje van, akkor egy nagyobb tétellel együtt le tudjuk gyártani az Ön nyílászáróit is. Így ugye egyértelműen olcsóbb lesz Önnek az ajtó vagy ablak, miközben a minőség nem változott... Érdemes tehát megkérdezni minket is, mielőtt nyílászáró felújításba vagy ajtó ablak cserébe vág, mit veszíthet? :))

Mindezeken felül persze a Green Holz-nál egyedi megrendelésre készült fa ajtók, ablakok illeszkednek is a Megrendelő vágyaihoz, elég rámutatni, kiválasztani milyen ajtóbetétet szeretne, vagy milyen fából legyen az ablak, milyen szín illik a házhoz... és már készül is a ház dísze. Olyan nyílászárók kerülnek a házára, amilyenről mindig is álmodott, amire joggal lehet büszke és amelyek hosszú éveken át kiszolgálják Önt és Családját. Családi ház építés esetén érdemes átgondolni, milyen egyéb faipari munkák szükségesek: egyedi bútorok, konyha, gardrób, lépcső, melegburkolás, mert mi ezekben is tudunk ám segíteni. Sőt - minő meglepetés -, ha több mindent mi csinálunk, úgy még olcsóbban is jön ki a Tisztelt Megrendelő és nem kell iparosok után futkosni. Ugye milyen pöpec?! :)

Különleges nyílászáró gyártás

Egyre divatosabb északi országokból származó faanyagból készíttetni a nyílászárókat: meranti, lucfenyő, továbbá eredeti skandináv alapanyagokból, egyedi méretben készítjük el a nyílászárókat és kiegészítőiket. Hőszigetelt ablak és bejárati ajtó gyártásában is az élen vagyunk.

Kínálatunkban megtalálható nagy panorámás erkélyajtó emelő-toló, bukó-toló kivitelben. Ablak gyártás terén szolgálhatunk kétszárnyú, középen felnyíló, bukó-nyíló, bukó-nyíló egyszárnyú ablakkal is. A Green Holz Nyílászáró minősített ipari festékkel készül, több, mint 60 színből választhat. Zsalugáter, spalét készítés, valamint szúnyogháló is rendelhető.

Bérfestés, felületkezelés, különleges eljárások

Festés, lakkozás, kültéri fakezelés, újra festés, fa felújítás, egyedi méretre szabás, egyedi méretre készítés - és még sok minden ...
Speciális, felületkezelő-fényező festőkamra áll rendelkezésünkre a tökéletes eredmény eléréséhez. Bérfestés és bér-felületkezelés nagyon rövid határidővel: odahozod vagy elmegyünk érte, kiválasztod a színt (150 féle), mi lefestjük és elviszed vagy visszavisszük. Ilyen egyszerű.